Известие

Collapse
No announcement yet.

Неработещи задни светлини за мъгла

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Неработещи задни светлини за мъгла

Здравейте,
    ако може малко помощ. Значи не работят задните светлини за мъгла. Проверих крушките - здрави са.
    Проверих предпазителите - по схемата първите три от ляво надясно средния ред - здрави са.
    При натискане на копчето не се чува и никакво щракване на реле. По схемата светлините се управляват от модул намиращ се / или поне аз така го виждам / в прибора на оборотомера.
    Някой имал ли е подобен проблем? И другото - би ли направил някой проба и да ми каже при включване на светлините чува ли се реле?
    В нашето село съм "лястовица бяла" и няма при кой да направя евентуална проба?
    Alfa Romeo 1.8 TS `98
    sigpic

Последователност на включване на задни светлини за мъгла:

1. Завъртаме лостчето за пускане на светлини - 1-ва степен за габарити или 2-ра степен за къси светлини.
    2. Натискаме бутончето за предните фарове за мъгла (чува се звук от щракване на релето, намиращо се под капачето на горната стена на жабката)
    3 Натискаме бутончето за задни светлини за мъгла (завук от щракване на реле няма)

В заключение, невъзможно е включването на задни светлини за мъгла, ако преди това не са включени и предните такива, което пък изисква фаровете да са вкл, ако не на къси светлини, поне на габарит.

Опитай така и пиши какво е станало
    Last edited by Pepo; d.m.y г., 10:52.
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      Последователност на включване на задни светлини за мъгла:

1. Завъртаме лостчето за пускане на светлини - 1-ва степен за габарити или 2-ра степен за къси светлини.
      2. Натискаме бутончето за предните фарове за мъгла (чува се звук от щракване на релето, намиращо се под капачето на горната стена на жабката)
      3 Натискаме бутончето за задни светлини за мъгла (завук от щракване на реле няма)

В заключение, невъзможно е включването на задни светлини за мъгла, ако преди това не са включени и предните такива, което пък изисква фаровете да са вкл, ако не на къси светлини, поне на габарит.

Опитай така и пиши какво е станало
      Какво мога да добавя след това , освен че работи.... Колега имаш голяяяяма от мен.
      Alfa Romeo 1.8 TS `98
      sigpic

Comment

Моите пък се пускат и без да са пуснати халогените.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Задните светлини за мъгла, работят независимо от предните светлини (халогени) за мъгла!

Comment

Working...
          X